Сьогодні завершується міжнародний музичний фестиваль «Контрасти»: INSO-Львів запрошує на фінальний особливий концерт

img5136-23002e01
Фото організаторів

8 жовтня у Львівській національній філармонії імені Мирослава Скорика відбудеться закриття 29-ого Міжнародного фестивалю сучасної музики «Контрасти». На закритті з особливою програмою виступить Академічний симфонічний оркестр INSO-Lviv.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Останній вечір фестивалю символічно відбудеться із Академічним симфонічним оркестром INSO-Lviv, який з перших років свого існування став незмінним учасником «Контрастів». Диригуватиме оркестром Вінсент Козловський без якогоь тяжко уявити фестиваль, а солюватиме – знана інтерпретаторка сучасної альтової музики Катерина Супрун, жага до постійної роботи, вдосконалення, творчості якої пульсує разом з «Контрастами». 

У пропонованій програмі поєднаються уже традиційні, магічні «Фанфари», спеціально створені Вінсентом Козловським для улюбленого фестивалю, а також твори українських знаних митців — Світлани Азарової та Олександра Щетинського, що звучатимуть у Львові вперше. Окрему сторінку події становитиме видатний Концерт для альта з оркестром Кшиштофа Пендерецького. Цей композитор писав музику «не нотами, а звуками» — так розширюючи палітру виразових засобів інструмента, польський митець створював глибоке емоційне сприйняття музики, планував незабутній момент зближення з тонкою атмосферою мистецтва для слухачів.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: