В одному з госпіталів біля Львова облаштували комплекс тренажерних майданчиків

комплекс тренажерних майданчиків
Тренажерний майданчик. Фото: ЛОВА

У Винниках на території Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи створили комплекс тренажерних майданчиків.

Про це повідомили в Львівській обласній військовій адміністрації.

Зокрема начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім'як розповів, що майданчик складається з різних блоків і елементів, що дозволяють провести тренування чи заняття з активної реабілітації.

Він зазначив, що тренажери мають вбудовані ваги, тому регулювати навантаження досить легко. Крім того, вони мають надміцну, антивандальну конструкцію. За словами Романа Хім'яка, на цій локації є можливість проводити не тільки персональні тренування, але і заняття цілих груп до 15 людей. Так, майданчик вже випробували пацієнти з врахуванням настанов реабілітолога.

Крім того, начальник додав, що таких обʼєктів Львівщина потребуватиме ще не мало, тому зараз шукають додаткові можливості для їх встановлення не лише в закладах охорони здоров’я та реабілітаційних центрах, а також інших локаціях у межах проєкту «Ліга Нескорених» який реалізує наше Управління молоді та спорту Львівської ОДА, дитячо-юнацька спортивна школа серед людей з інвалідністю «ГАЛИЧИНА», Invasport Lviv Ukraine.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Замарстинівський парк у Львові облаштують для реабілітації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: