На Львівщині затримали винуватця смертельної ДТП

392871625_715742733930834_2506842672510355109_n
Фото: поліція

У Львівській області поліцейські затримали нетверезого водія, через якого загинула дев’ятнадцятирічна дівчина

Про ДТП повідомляє Поліція Львівської області.

Встановлено, що загибла перебувала на капоті автомобіля ВАЗ-2102, яким керував її односельчанин. Під час руху вона не втрималась та впала на проїзну частину, отримавши смертельні травми.

13 жовтня о 12.15 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Львівського району на дорозі виявлене тіло дівчини без ознак життя з травмою голови.

На місці події працювали оперативники правоохоронці. Особу загиблої встановлено – нею виявилась 19-річна місцева мешканка.

Травми, виявлені на тілі дівчини, були нехарактерними для автонаїзду, проте, як в подальшому встановили правоохоронці, загинула вона таки внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Встановлено, що тієї ночі 22-річний мешканець села, перебуваючи у стані алкогольного спяніння, керував автомобілем ВАЗ-2102, а загибла дівчина під час руху перебувала на капоті транспортного засобу. Під час руху вона не втрималась та впала на проїзну частину, отримавши травму голови, від якої померла на місці події.

Автомобіль правоохоронці розшукали та вилучили на арешмайданчик. Водій транспортного засобу затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Львівщині внаслідок зіткнення «Хундай» та ВАЗ-2108 двоє травмованих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: