Ремонт форсунок Common Rail від професіоналів із Turbo Garage

Форсунки
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Відновлення і заміна внутрішніх запчастин, що вийшли з ладу, здатна повністю відновити працездатність двигуна. Ремонт форсунок Common Rail – рішення дешевше, ніж покупка нових. Найчастіше в цій деталі зношується розпилювач і мультиплікатор (клапан). Розпилювач Коммон Рейл, за гарантією фірми-виробника, здатний працювати без перебоїв понад 100 тис. км пробігу. Але паливо посередньої якості і зовнішні пошкодження скорочують цей термін. Пам'ятайте, що уважніше ставитися до автомобіля, тим дешевшою буде вартість ремонту форсунок Коммон Рейл.

Ознаки несправностей форсунок

Ремонт дизельних форсунок може знадобитися з таких причин:

1. Дизельне паливо низької якості, з підвищеним вмістом сірки або води, засмічує канал голки і розпилювач, порушується дозування, режим подачі палива, змінюється кут розпилення, стопориться голка.

2. Механічні пошкодження, спричинені некоректною роботою суміжних систем дизельного двигуна.

Зазвичай поломки мають такий характер: змінюється кут розпилення і кількість палива, що впорскується, порушується внутрішня цілісність корпусу, погіршується хід голки, зношується клапан мультиплікатора.

Несправності форсунок виникають найчастіше під час пробігу поза 150 тис. км, але це не є правилом, форсунка може прослужити і понад 300 тис. км, за умови своєчасного обслуговування та заправки якісним пальним.

Симптоми поломки форсунки:

- під час руху відбуваються поштовхи і ривки;

- нестабільно працює двигун на холостих обертах, глохне;

- втрата тяги двигуна;

- відмова одного і більше циліндрів (троїть двигун);

- чорний або сизий дим із вихлопної труби.

Звертаємо вашу увагу на те, що з такими проблемами однозначно варто звертатись до професіоналів, які мають досвід і необхідне обладнання для проведення таких робіт, як ремонт форсунок Common Rail. Головна проблема гаражного ремонту – відсутність високоточного стендового обладнання для діагностики. Майстер в таких умовах не може оцінити ефективність проведених заходів.

Якщо є можливість звернутися до сервісу, не нехтуйте нею: комп'ютерне обладнання та стенди очищення відновлять функціональність цього вузла, позбавлять від дорогого ремонту. До того ж ультразвукове очищення може позбавити від проблем двигуна на кілька сезонів. Тому пам'ятайте, що ремонт форсунок коммон рейл своїми руками не буде гарною ідеєю, адже потрібне обов'язкове тонке комп'ютерне налаштування деталі, яке може запропонувати львівська автомайстерня https://turbogarage.com.ua

Контакти майстерні:

тел.:+38 (097) 439 39 39

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: