Володимир Зеленський провів Ставку: про що говорили

2
фото: Володимир Зеленський, з відкритих джерел

У вівторок, 17 жовтня, Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання ставки верховного головнокомандувача. Серед головних питань були - ситуація на фронті та міжнародна політика.

Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

«Провів засідання Ставки. Важливі доповіді командувачів. Дякую кожному воїну, кожній нашій бригаді, які міцно тримають позиції. Авдіївка, Бахмутський напрямок, Марʼїнка, Шахтарський напрямок. І Купʼянськ, і Запорізький напрямок. Молодці, хлопці! Дякую й тим, хто потужно знищує логістику та бази окупантів на нашій землі. Є результати. Я дякую деяким нашим партнерам: ефективна зброя, як ми й домовлялись», - розповів Володимир Зеленський.

Так, він додав, що військові просуваються вперед у результаті штурмових дій.

Президент також зазначив, що на зібранні окремо обговорили міжнародну політику, в якій є наявні зміни. Він подякував деяким партнерам України за ефективну зброю.

За його словами, під час Ставки доповідали урядовці та розвідка. Зокрема обговорили про захист берегів Чорного моря, Дунайського регіону.

Володимир Зеленський в підсумку підкреслив, що викликів є багато.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський повідомив, що ЗСУ тримають позиції в Авдіївці.

Крім того, 11 жовтня Президент України провів зустрічі з генсеком НАТО та міністром оборони США у Брюсселі. Зокрема на них обговорювали посилення ППО саме напередодні зимового періоду, а також узгодження програми щодо впровадження в Україні принципів і стандартів НАТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: