Львівських студентів запрошують на стажування у міську раду

ратуша3
Фото: Микити Печеника, з архіву редакції

У Львові, в міській раді, можуть стажуватись студенти. Програма «Перший кар’єрний крок» дає можливість студентам різних вишів пройти стажування в мерії та долучитись до розвитку міста. До 20 листопада триває реєстрація на зимовий набір, тож охочі можуть реєструватися.

Про це розповіли у відомстві.

«Як орган місцевого самоврядування ми прагнемо до співпраці з молодими людьми, і в кожного випускника програми є шанс почати працювати у мерії після завершення навчання у виші. Як роботодавець, ми стежимо за тим, щоб пропоновані стажування та практика були високої якості та сприяли професійному розвитку студентів. Головне – підготувати правильну програму та оформити співпрацю», — пояснюють в управлінні персоналом Львівської міської ради.

До 20 листопада триває реєстрація на зимовий набір програми стажування «Перший карʼєрний крок». Тому якщо ви завжди мріяли дізнатися, як працює Львівська міська рада, маєте шанс втілити свою мрію у реальність. Реєстрація: https://bit.ly/3gQ0d7n

Більше інформації про проєкт: https://bit.ly/2YeEbEO 

Довідка

Програма стажування «Перший кар'єрний крок» діє у Львівській міській раді з 2010 року і пропонує студентам проявити себе, перевірити свої знання на практиці та здобути досвід, виконуючи практичні завдання із супроводом досвідчених фахівців. Саме ця програма дає шанс молоді долучитись до творення та розвитку міста. В рік програма передбачає чотири набори: зимовий, весняний, літній, осінній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: