Іноземець збив пішохода, а тоді сам загинув у ДТП у Львові

жжж
фото з місця ДТП: поліція львівської області

У Львові внаслідок ДТП загинув іноземець, який за кілька годин до того сам скоїв наїзд на пішохода.

Про це повідомляють правоохоронці.

17 жовтня близько 21:00 на вулиці Шевченка водій автомобіля Nissan, 50-річний іноземець, збив 58-річну львів’янку, яка переходила проїзну частину поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у реанімацію.

За кілька годин – близько 23:45 вже після оформлення дорожньо-транспортної пригоди на цьому ж місці сталась ще одна аварія. Водій автомобіля Honda Accord, 22-річний житель Львова, збив конуси та дорожній знак «Оформлення ДТП», які поліцейські виставили на проїзній частині, і наїхав на водія, який вчинив попередню ДТП (наїзд на жінку-пішохода), а також та на водія евакуатора, котрий приїхав за автомобілем Nissan, пошкодженим під час попередньої аварії. Після цього Honda зіткнулась ще й зі службовим автомобілем поліції, який стояв з увімкненими проблисковими маячками.

Внаслідок наїзду водій евакуатора отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні, а водій Nissan, 50-річний іноземець, від отриманих травм помер на місці аварії.

Поліцейські затримали водія Honda, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. За фактом обох ДТП відкрито кримінальне провадження. Винуватцеві другої аварії загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: