У Львівському училищі облаштували студію дизайну

вауп
фото: лмр

У Львівському вищому професійному художньому училищі створили сучасну студію дизайну Design PARK. Це середовище, де учні зможуть створювати та реалізовувати реальні дизайн-проєкти, має всю необхідну сучасну техніку та обладнання.

Про це повідомляє місцева влада.

Робота студії буде спрямована на вдосконалення освітньої теоретичної та практичної підготовки фахівців, що здобувають освіту в училищі.

«Цей проєкт ми реалізували завдяки співпраці з нашими німецькими партнерами, з якими ми працюємо з 2008 року. Ця студія буде акумулювати учнів всіх професій нашого навчального закладу, адже вони в нас всі з художнім напрямом. Тепер вони зможуть розробляти і втілювати реальні дизайн-проєкти. Дуже важливо, що тут буде розвиватись командна робота, і учні зможуть разом вчитись створювати продукцію від самого початку і до кінця», – розповіла директорка училища Надія Обнявка.

Тут учні зможуть вивчати комп’ютерне моделювання та проєктування, 3D-дизайн, графічний дизайн, дизайн інтер’єру, дизайн та конструювання меблів, дизайн виробів декоративно-ужиткового мистецтва, мистецтво, проєктний менеджмент, маркетинг, соціальне підприємництво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: