За минулу добу під час ДТП у Львіській області травмувалися два пішоходи

393923524_718986386939802_9131000651502403896_n
Фото: поліція

Протягом, середи, 18 жовтня, в Дрогобичі та у Львові сталися дорожньо-транспортні пригоди, під час яких авто наїхало на пішоходів.

По це повідомили в поліції Львівської області.

Там розповіли, що перша ДТП сталася на вулиці Самбірській у Дрогобичі. Там 55-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf» наїхав на 83-річну місцеву мешканку. Внаслідок цього літня жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в реанімацію.

Друга дорожньо-транспортна пригода сталася близько на вулиці Кондукторській у Львові. Під час неї 36-річна водійка автомобіля «Smart» (мешканка) Стрия наїзала на пішохода, 56-річного мешканця одного з сіл Львівського району. Внаслідок паварії чоловік був травмований та доставлений до лікарні.

Тепер правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Крім того, в поліції закликають водіїв та пішоходів ретельно виконувати вимоги Правил дорожнього руху. Бережіть життя та здоров’я – своє та інших учасників дорожнього руху.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що На Львівщині в ДТП зіткнулися дві автівки.

Ситуація з ДТП у Львівській області

За 9 місяців на автошляхах Львова та області зареєстровано 7536 дорожньо-транспортних пригод. Під час них загинули 157 людей, повідомили у регіональному управлінні поліції.

Крім того, в загальному рейтингу за кількістю ДТП в регіонах України друге місце посідає саме Львівщина (трохи менше 1,1 тис. аварій за сім місяців 2023 року).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: