Переваги та недоліки: про ЖК Леви Міста у Львові

09
фото: ЖК Леви Міста у Львові

ЖК Леви Міста розташований на вулиці Стрийській у Львові. Це житловий комплекс комфорт-класу.

Таке опитування провела львівська ріелторка Оксана Савула.

Що відомо про ЖК Леви Міста?

Назва цього житлового комплексу походить від символу міста — лева. Розташований на вулиці Стрийській, 45А. ЖК «Леви Міста» пропонує як студії, так і більші квартири з панорамними видами на Львів. Комплекс знаходиться біля зелених зон, зокрема парку «Боднарівка», а також розташований близько до міської інфраструктури.

Неподалік від новобудови знаходиться аквапарк. Поблизу, на відстані 5-10 хв пішки, розташовано багато невеличких крамничок, великий ТРЦ з супермаркетом, бутіками, ресторанчиками, кінотеатром та розважальною зоною. Є поблизу і де поснідати або повечеряти — поряд з ЖК (до 500 м) працюють ресторани.

До аеропорту «Львів» (6 км) та залізничного вокзалу (6, 6 км) можна дістатися за 20 хв на автівці. Найближчий автовокзал розташований на вулиці Стрийській, за 2 км від новобудови (7 хв на автівці).

Переваги та недоліки ЖК

Перевагами ЖК мешканці називають штат ОСББ, локацію та інфраструктуру та транспортну розв'язку поруч. Підкреслюють люди й наявність охорони.

Мінусами люди йменують малу кількість паркомісць, відсутність місцини для прогулянок з домашніми улюбленцями, відкритий двір, неякісні вікна, погану шумоізоляція, а також затікання води у паркінг.

Крім того, сусідів забагато, відмічає мешканка: багато квартир та автівок, тому не вистачає вільного простору.

Як оцінує ЖК Леви Міста ріелторка

На думку Оксани, цей ЖК є настільки популярним, бо розташований у вдалій локації. Перша секція комплесу здана ще у 2016 році, остання — у 2019. На старті будівництва ціни були від 15 тисяч гривень. Станом на сьогодні нульовий цикл тут вартує від 1300-400-500 доларів. Варіанти з ремонтом — 1800 доларів за метр квадратний.

«Тут живе моя мама і тут знаходяться мої діти ледь не щодня. Цей житловий комплекс комфорт-класу. Забудовник — "Галжитлобуд". Можу сказати точно, що це один з улюблених комплексів і самого забудовника», - розповідає вона.

Довідка

Головна мета проєкту «А що скажуть сусіди?» — отримати справжні відгуки від мешканців новобудов міста Львова. Роблять це для того, аби була змога порівняти різні ЖК Львова за класами, якістю будівництва, скласти думку про забудовника та на основі цього обрати собі відповідне житло.

«Забудовники часто малюють красиві картинки, розповідають, що все буде гарно, якісно, надійно, безпечно… Розповідають про те, як комфортно буде жити в новозведеному ЖК. Але досвід показує, що часто люди мають своє бачення і відчуття комфорту. Тому я з командою відправились на інспекцію житлових комплексів Львова, щоб показати вам правдиву оцінку, чесні відгуки, і різне бачення та відчуття людей, які там живуть», — ділиться авторка проєкту, Оксана Савула.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: