У Львові депутати зустрілися зі студентами, щоб поділитися досвідом у сфері місцевого самоврядування

image - 2023-10-19T144222.552
Зустріч зі студентами-правниками. Фото: пресслужба "ЄС"

Днями депутати Львівської міської ради провели зустріч з студентами юридичного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка.

*Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Секретар комісії охорони здоров'я та соціального захисту Євген Кузик зазначив, що розуміє, наскільки важливо спілкуватися з молоддю, оскільки сам впродовж своїх студентських років був активним, займався розвитком студентського самоврядування у рідному місті.

«Ми сьогодні говорили про те, що усі зміни розпочинаються з нас самих. Що все на світі можливо реалізувати, маючи на це бажання, розуміння механізмів і потрібне оточення. Я щиро радий познайомитися з новою генерацією юристів, можливо наших майбутніх політиків. Тому що, наприклад мене, власне активне студентське життя привело до політики. Маю надію, що ми спільно з цими молодими людьми реалізовуватимемо цікаві ідеї, напрацюємо класні зміни для нашого Львова», - додав Кузик.

Крім того, студентка першого курсу Анна Саджинська зазначила, що метою зустрічі з депутатами було отримати не лише теоретичні знання, але й на практиці побачити діяльність місцевого самоврядування.

«Я дуже задоволена зустріччю, з нами спілкувалися чудові спікери. Було цікаво вислухати їхні відповіді на наші запитання. Крім того, ми ділилися і власними думками, переконаннями. Мені настільки сподобалося, що я би також хотіла у майбутньому продовжити свою діяльність у сфері місцевого самоврядування», - розповіла Анна Саджинська.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: