«УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО 2.0» відбувся у Львові: як це було

обкл
фото: форум «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО 2.0» у Львові, Дивись.info

У Винниках відбувся соціальний форум інновацій та можливостей «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО 2.0». Цей захід покликаний об’єднати людей, котрі вірять в Україну, розвивають успішні бізнеси, втілюють передові технологічні розробки та створюють нові можливості для українців.

Про це розповідає журналістка Дивись.info.

Ціль форуму було продемонструвати якомога більшій кількості українців, що Україна — це сильна держава, яка розвивається та має значний потенціал для швидкого економічного зростання.

«Тут зібралися впливові та креативні люди, котрі готові об'єднувати наші зусилля для розвитку держави вже зараз. Ділимося тут досвідом та думками загалом. Ми підтримуємо ЗСУ, без них ця подія не відбулася би, тож зібрані кошти з благодійного аукціону відправимо на потреби армії», - зазначили організатори.

Спочатку заходу відбулася відкрита розмова з бійцями ЗСУ з реабілітаційного центру «Незламні». Спілкуючись із психологом, ветерани дали поради щодо реінтеграції ветеранів у суспільство: як з ними спілкуватися та працювати у колективі.

«Ми не хочемо, щоб нас жаліли. Просто ставтеся до нас, як до звичайних людей. Так у нас є вади, але не треба якогось спеціального ставлення», - пояснив незламний боєць ЗСУ.

фото: пацієнти центру "Незламні" на форумі «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО 2.0» у Львові, Дивись.info

Слідом прозвучало кілька лекцій та панельних дискусій на тему ведення бізнесу — в Україні та за її межами, відновлення України, розвиток ринку праці, проблеми освіти та інвестиції.. Свої підприємницькі історії розвідали творці впізнаваних успішних брендів.

«Наша компанія прагне зараз залучати зусилля українських підприємств для спільної реінеграції ветеранів у робочі колективи та у цивільне життя загалом. Крім того, ми хочемо, щоб вакансії в українському бізнесі пропонували людям не тільки такі стандартні речі як зарплату та наявне робоче місце, але і, в першу чершу, особистісний розвиток», - розповідав під час виступу засновник найпопулярнішого сайту з пошуку роботи в Україні.

фото: виступ Артура Міхна на форумі «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО 2.0» у Львові, Дивись.info

Гості форуму мали змогу завести нові знайомства, створити нові партнерські стосунки, отримати нові ідеї для розвитку та надихнутись створювати разом майбутнє України.

Вкінці відбувся благодійни аукціон, на якому зібрали кошти на потреби української армії.

Деталями з лекцій спікерів форуму «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО 2.0» Дивись.info ділитиметься протягом наступних тижнів, з понеділка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: