У Львові в ЦНАПі на площі Ринок можна отримати документи безконтактно

-7d1f83f2
Фото: ЛМР

У Центрі надання адміністративних послуг на площі Ринок, 1 у Львові є доступною електронна шафа, де готові документи можна отримати безконтактно.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що аби скористатись електронною шафою, під час подачі документів у заяві потрібно вказати бажаний спосіб їх отримання – «Е-шафа». Так, коли документи будуть готові, на вказаний номер надійде смс-сповіщення з індивідуальним кодом, який потрібно буде ввести для відкриття комірки. Якщо виникнуть додаткові запитання, можна звернутися до працівників ЦНАПу в зоні «Інформація».

За словами директорки департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентини Бартошик, електронна шафа – це чудовий інструмент для кожного мешканця отримати свої документи без зайвих візитів та комунікації з працівниками офісу.

Довідка

За даними ЛМР, мережа Центрів надання адміністративних послуг у Львівській громаді охоплює 6 підрозділів у Львові, ще 3 підрозділи у Винниках, Рудному, Брюховичах, а також офіси у Зашкові, Рясне-Руському і Лисиничах.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у львівських ЦНАПах стали доступними ще 2 послуги. Зокрема йдеться про такі послуги, як-от: видачу витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян; повторну видачу свідоцтва про державну реєстрацію актів цивільного стану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: