Клініка репродуктивної медицини — комфортний простір, де дбають про здоров’я кожного члена родини

369DF33A-3CE8-4D34-B0E6-682A1958DAFA

Існує думка, що в центри репродуктивної медицини звертаються лише ті пари, які мають проблеми із зачаттям бажаного дитя. В сучасних умовах це хибне судження, адже подібні медичні заклади стають більш комплексними, багатофункціональними, широкопрофільними і турбуються про стан здоров‘я кожного члена родини. Безумовно, сім‘я — це цілісна екосистема, де часто хвороби жінки пов’язані з захворюваннями чоловіка, а малюк на генетичному рівні перебирає 70% схильностей від батьків. Саме тому, сучасна клініка репродуктивної медицини в Києві може стати для вас надійним провідником у світ здорового батьківства, де подбають не тільки про процес зародження дитини, а й про стан кожного з батьків.

У чому полягає комплексний підхід?

Спеціалісти клінік репродуктивної медицини мають на меті знаходити індивідуальний підхід до кожного пацієнта, хто завітає у профільний медичний заклад та пропонують широкий спектр послуг, що на 100% задовольнить саме вашу потребу.

Екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ)

Сукупність послуг та процедур дозволяють майбутнім батькам не просто запланувати зачаття дитини в лабораторних умовах та вибрати стать, а й пройти передімплантаційну генетичну діагностику, підвищити ефективність ЕКЗ або ж вибрати методику відкладеного материнства з кріоконсервацією ембріонів.

Вагітність

Здавалося б, що потрібно вагітній протягом 9 місяців, крім смаколиків та спокою? Клініки репродуктивної медицини пропонують стати на облік майбутній мамі, скринінги кожного триместру вагітності, необхідні підтримувальні або профілактичні лікування та діагностику ризиків розвитку патологій.

G557-bF1-1h22tHL0-2zrTV4SrULxIZcepnc980z8xw3qoZti_jAw1jGTEMLEkr2DUkdQ4GrIqQWS1gcYTf0chYp_Pd71MaMcsQW79SXIfjesrn9q6uMXynotUrIKt5ofDpFL7DYDg8pFh0PQBX_Pdw

Безпліддя

Перед тим як вибрати програму екстракорпорального запліднення, спочатку спеціалісти-репродуктологи проводять консультування та лікування безпліддя у пари.

Оперативна та класична гінекологія

Бездоганний стан здоров’я жіночих статевих органів прямопропорційно впливає на здатність організму до природного запліднення та виношування дитини, тому лікарі-гінекологи турбуються про здоров’я майбутніх мам, лікуючи всі проблеми різними оперативними методами.

Урологія та андрологія

Увага до стану здоров’я чоловічих статевих органів теж важлива і необхідна, тому спеціалісти пропонують лікування будь-якого відхилення чи дефекту.

Клініки репродуктивної медицини забезпечують кожного члена родини необхідними пакетами послуг, обстеженнями, проводять діагностику статевих органів на клітинному рівні, щоб у кінцевому результаті бачити щасливих пацієнтів з відмінним самопочуттям та повною готовністю як до природного, так і до екстракорпорального методів запліднення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: