У Львові затримали злочинців за продаж наркотиків до колонії

ва
фото: Львівська обласна прокуратура

Правоохоронці викрили 11 злочинців, які організували схему продажу наркотиків у Львівській колонії. На збуті наркотичних речовин вони щомісяця заробляли до 1,5 млн грн.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура. 

За даними правоохоронців, до схеми причетні 11 осіб. Семеро з них належать до двох організованих злочинних груп. Частина зловмисників перебувала у в’язниці, а частина — на волі. Члени угруповання, які були на волі, передавали до виправної колонії метадон та бупренорфін. Доставляли наркотики щотижня, до 150 пігулок за раз, просто перекидаючи через огорожу.  Для допомоги з доставкою злочинці також залучили чотирьох львів’ян, які мешкали неподалік в’язниці. Ув’язнені члени банди продавали пігулки наркозалежним в’язням. Місячний прибуток від продажу наркотиків складав до 1,5 млн грн.

Правоохоронці викрили наркоторговців під час чергової передачі пігулок у в’язницю. Під час обшуків у підозрюваних конфіскували наркотики, гроші, банківські картки, мобільні телефони, чорнові записи, та інші докази. 

Наразі всі підозрювані перебувають під вартою, їм повідомили про підозру у незаконному придбанні, перевезенні та продажі наркотиків.

Слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: