Після скандалу із ветераном у львівському автобусі водії не хочуть їздити на цьому маршруті

маршрутка
фото з архіву

У комунальному автотранспортному підприємстві №1, де нещодавно стався скандал за участі водія, який зачинив перед військовим двері, заявили про провокації щодо водіїв.

Про це розповів виконувач обов'язків директора АТП Сергій Климчук у середу, 25 жовтня.

З його слів, напередодні на площі Двірцевій, що біля залізничного вокзалу, невідомі особи почали розклеювати на автобусах наліпки зі словами «Тут не поважають військових».

«Ці випадки погано впливають на моральний стан усіх наших водіїв, які, наголошую, перевозять велику кількість людей. А на 29-й маршрут взагалі ніхто із водіїв не хоче виходити. Вважаю це провокаціями, адже ми представили відео цієї ситуації з камер спостереження, і водій поніс справедливе покарання щодо своїх дій», каже Климчук.

Що сталось в автобусі №29 у Львові

У Львові водій автобуса №29 зачинив перед військовослужбовцем з інвалідністю двері. Про це стало відомо із соцмереж.

Один із користувачів повідомив, що все сталось на площі Митній у Львові на маршруті №29, який курсує зі сполученням Винники-Залізничний вокзал. Водій зачинив двері просто перед воїном, який втратив на війні ногу.

Як повідомили у підприємстві, водієві оголосили адміністративне покарання у вигляді догани та зняття премії за цей місяць. Якщо водій повторить це порушення – його звільнять.

Як прокоментував Орест Олеськів, який очолює міське управління транспорту, водій переконує, що не побачив військового на зупинці.

«І лише після цього люди в салоні почали кричати, аби він став, бо на зупинці – людина без кінцівки. Та водій уже почав маневр і створював аварійність на дорозі – перед ним стояло кілька інших автобусів. Маю відео з камер спостереження», – говорить посадовець.

Керівник управління зазначив, що водій мав би вчинити по-іншому та спокійно пояснити пасажирам свої дії, чому він не зміг зупинити рух автобуса. Тому покарання – адміністративне у вигляді догани та зняття премії. Водночас в АТП-1 повідомили, що на відео з камер спостереження видно, що чоловік на зупинці був одягнений у цивільний одяг, тож звинувачувати, що водій не поважає військових, у цій ситуації не зовсім коректно.

Відео з камер відеоспостереження. Джерело: ЛМР

Нагадуємо, водієві львівського автобуса, який вигнав школяра, винесли догану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: