На Львівщині двоє ухилянтів хотіли виїхати за кордон, сховавшись під сидіннями авто

396097152_663345589309207_213595564840870195_n
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

На Львівщині, у пункті пропуску «Шегині», затримали чоловіків, які намагались незаконно покинути Україну, сховавшись під сидіннями автомобіля.

Про це повідомляють у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

«Для переховування двох чоловіків призовного віку була збудована рухома перегородка між пасажирським та вантажним відсіками мікроавтобуса. За задумом водія, він мав спочатку представити для огляду один відсік, закрити двері, подати умовний стук, а потім відкрити двері іншого відсіку. В цей час пасажири, які переховувалися за задніми пасажирськими сидіннями, мали перебратися у вантажну секцію», — розповідають прикордонники.

Кажуть, що під час огляду машини водій поводив себе знервовано, перешкоджав огляду, імітуючи блокування дверей. Водій постукував неодноразово по транспортному засобу, подаючи знаки правопорушникам для того, щоб вони перейшли з пасажирського відділення в багажне.

Виявилось, що нелегально покинути країну намагались двоє чоловіків віком 38 та 20 років.

Перевізник погодився доставити їх за межі України, за 5 тисяч доларів з кожного.

На пасажирів склали адмінпротоколи через незаконний перетин кордону, а до поліції передали дані щодо водія, який намагався переправити чоловіків, а також на затриманих, ймовірно, очікує відкриття кримінального провадження щодо ухилення від мобілізації в умовах воєнного стану в країні.

Нагадуємо, на кордоні із Польщею, у Рава-Руській, затримали водія, який намагався незаконно вивезти за кордон свого сина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: