Понад 50 випускників шкіл та студентів розпочали навчання в академії лідерства на Львівщині

image-53
Фото: Львівська ОВА

Понад пів сотні молодих людей розпочали формаційний курс Української академії лідерства (УАЛ). Це навчання триватиме 10 місяців.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації.

Від початку повномасштабної війни понад 70 членів спільноти академії лідерства стали на захист України у лавах ЗСУ. Шестеро випускників, на жаль, загинули.

УАЛ — що це за програма

Українська академія лідерства — це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл та студентів, що будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей.

Програма Академії включає: поглиблене вивчення гуманітарних і прикладних наук, саморозвиток, дослідження зв’язку з Україною, гартування тіла, роботу в командах, експедиції Україною та за кордон, допомогу спільноті.

Читайте також: На Львівщині можуть підвищити зарплату директорам закладів дошкільної та позашкільної освіти

Основною метою програми є виховання нового покоління українських лідерів – справжніх патріотів з глибоким розумінням власної ідентичності, відчуттям відповідальності перед великими прагненнями наших предків та чітким баченням майбутнього незалежної, демократичної України.

Нагадуємо, минулого тижня на Львівщині, у Стрию, запрацював перший в області інноваційний навчальний STEM-центр. Тут за допомогою сучасного обладнання та під наставництвом висококвалфікованих спеціалістів школярів навчатимуться програмування, робототехніки, мистецтва та дизайну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: