В Україні стартує безкоштовний онлайн-курс для майбутніх підприємців

Курси для майбутніх підприємців
Фото ілюстративне: Гончаренко центру

Освітньо-культурна та волонтерська мережа Гончаренко центр запускає безкоштовний онлайн-курс для майбутніх підприємців. У межах цього проєкту студентів навчать, як перетворити ідею на бізнес-план, а згодом — і на повноцінну власну справу.

Про це ІА Дивись.info повідомили в Гончаренко центрі.

За словами директорки Гончаренко центру Онлайн Вікторії Захарової, курси для майбутніх підприємців триватимуть протягом трьох місяців та розраховані на українців та українок, які мріють про запуск власної справи, але не знають, з чого почати. 

Менторка курсу — українська підприємиця, експертка з маркетингу та просування особистого бренду Галина Третяк, яка успішно запустила кілька власних бізнесів, а саме - маркетингову агенцію, фітнес-студію, СТО та інтернет-магазин.

Зустрічі з учасниками курсу проходитимуть щосуботи о 16:00 год на платформі Google Meet. Кожна лекція буде присвячена окремій темі та відбуватиметься в форматі діалогу з учасниками навчання.

Так, Вікторія Захарова також додала, що курс розпочнеться з вступної лекції про мислення підприємця та упередження, які часто заважають потенційним підприємцям наважитись на запуск бізнесу. Так, на занятті поговорять про страх перед фінансовими витратами і втратами, і нерозуміння, як правильно побудувати бізнес-план, і відсутність чіткої стратегії просування вже готового продукту. За її словами завдання — зробити так, аби студенти позбулися цих страхів та нарешті зробити крок вперед.

Участь у навчанні безкоштовна та відкрита для всіх охочих. Для того, щоб записатися на онлайн-курс для молодих підприємців, то необхідно заповнити коротку гугл-форму за цим посиланням.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що в Україні буде платформа для безкоштовного вивчення англійської мови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: