У Львові можуть провести інвентаризацію ділянок для паркування авто

byz88675f1a88b161d119e8d5c1332yz_w320
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У середу, 2 листопада, відбулося пленарного засідання сесії Львівської міської ради. Під час нього депутат фракції «Європейська Солідарність», секретар комісії транспорту, звʼязку та міської мобільності Володимир Лесик звернувся до міського голови з вимогою здійснити інвентаризацію усіх земельних ділянок Львова, що використовуються для зберігання авто.

*Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

У зверненні вказано, що кількість автомобілів, що перебувають у власності львів’ян з кожним роком зростає, тому сьогодні у місті існують проблеми як з автомобільним трафіком, так й зі зберіганням приватного автотранспорту, тобто паркуванням.

Володимир Лесик повідомив, що у Львові склалася критична ситуація з місцями для паркування автомобілів. Зокрема він зазначив, що через відсутність достатньої кількості облаштованих парковок на прилеглих територіях будинків, львівʼяни змушені залишати свої автомобілі на тротуарах, газонах та спортивних майданчиках. За його словами, через це постійно виникають конфліктні ситуації між мешканцями, більше того така ситуація не сприяє належному рівню комфортних та безпечних умов проживання».

Депутат пояснив, що львів’яни скаржаться на те, що часто вже наявні автостоянки для паркування недобросовісні оператори перетворили на «автосалони» для продажу вживаних авто, тому приватний транспорт туди паркуватися не допускають.

«Прошу надати доручення відповідним службовим особам Львівської міської ради здійснити інвентаризацію усіх земельних ділянок, що використовуються для зберігання автомобілів (автостоянок) у Львові на предмет їх використання за призначенням та належним оформленням. У випадку виявлення з боку користувачів земельними ділянками порушень у частині використання території не за призначенням, зобов’язати їх усунути наявні порушення та здійснювати користування автостоянками відповідно до їх цільового призначення», – додав Лесик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: