На вулиці Віри, Надії, Любові у Львові заборонять паркування

7к
ілюстративне фото з відкритих джерел

У Львові вздовж паркової частини вул. Віри, Надії, Любові заборонять паркування. Відповідну ініціативу управління транспорту та перевізників підтримала міська комісія з безпеки дорожнього руху. Як пояснюють в управлінні вуличної інфраструктури, припарковані обабіч дороги автівки ускладнюють проїзд громадського транспорту, який віднедавна там курсує. Та додають, що на цій локації є кілька спеціально облаштованих майданчиків для паркування авто.

Про це повідомляє міська рада.

«Віднедавна на цій вулиці курсують три міські автобусні маршрути. І часто, через хаотично припарковані на проїзній частині автівки, два автобуси не можуть там роз’їхатися. Відповідно, це впливає на безпеку та інтервали руху, а також спричиняє додаткове напруження для водіїв. Тому комісія підтримала ініціативу управління транспорту та перевізників заборонити на частині вул. Віри, Надії, Любові паркування. Автівки там залишають у тому числі і відвідувачі дитячої лікарні. При тому, що в цьому кварталі є кілька спеціально облаштованих майданчиків для паркування, зокрема, на вул. Пилипа Орлика та на території лікарні святого Пантелеймона. Також велика парковка є і на самій вул. Віри, Надії, Любові  - на території гаражного кооперативу. Крім того, безкоштовний майданчик є біля церкви святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії», - зазначив керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.

Відповідні дорожні знаки про заборону паркування на парковій частині вул. Віри, Надії, Любові мають встановити до кінця наступного тижня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: