У Криму уражено корабель – носій ракет «Калібр»

a5cfd29a44a4c5b31fe9f6379bad72a1
Фото: Telegram / Крымский ветер

Попередньо, на суднобудівному заводі в Керчі є попадання в малий ракетний корабель проєкту 22800 "Каракурт", що будується.

В українській розвідці підтвердили влучання в тимчасово окупованій Керчі після вибухів у Криму. У Мережі пишуть, нібито вдалося уразити малий ракетний корабель, який ще будується.

Інформацію про влучання підтвердило джерело в Головному управлінні розвідки Міноборони, пише hromadske.

«Є влучання, інформація уточнюється», — сказав наш співрозмовник, не навівши деталей.

Низка місцевих Telegram-каналів, зокрема «Крымский ветер», пишуть, що на суднобудівному заводі в Керчі є попадання в малий ракетний корабель проєкту 22800 «Каракурт», що будується. Проте підтвердження цієї інформації поки немає.

Вибухи в Керчі пролунали під вечір 4 листопада. Окупаційна влада Криму заявляла, що російська ППО працювала в районі суднобудівного заводу ім. Бутоми. Мовляв, частина уламків збитих ракет упала на територію одного із сухих доків. Постраждалих, як стверджується, немає.

Йдеться про одне з найбільших суднобудівних підприємств у Східній Європі. Завод відомий як будівельник військових фрегатів. За даними «Крим.Реалії», у 2020 році завод розпочав будівництво авіаносних кораблів для флоту росії.

Читайте також: Українська розвідка збирає інформацію з різних джерел про плани російської армії щодо масованих ракетних атак взимку по містах України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: