У Львові американські хірурги безкоштовно оперуватимуть пацієнтів

лікарі78
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

Протягом 12-17 листопада американські медики з місцевими колегами в Національний реабілітаційний Центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) у Львові проведуть консультації, а після - операції.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що до міста завітає місія американських пластичних та реконструктивних хірургів Face to Face. Зокрема приїдуть такі спеціалісти як-от: пластичні, щелепно-лицеві та реконструктивні хірурги, ЛОРи, ортопеди та офтальмологи. Усього в межах цієї місії, планують допомогти 42 пацієнтам. 

Так, хірурги у Львові виконають реконструктивні операції військовим і цивільним українцям, які постраждали внаслідок війни та отримали травми обличчя та шиї. За інформацією ЛМР, іноземні спеціалісти спільно з львівськими вже відібрали таких пацієнтів.

Довідка

У міськраді зазначили, що це вже третя місія Face to Face в Україні. Раніше в її межах прооперували 50 пацієнтів, та ще 80 – проконсультували. 

Гуманітарна місія створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS) (The Educational and Research Foundation) та організаціями Razom for Ukraine тa INgenius.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що львівські лікарі зберегли жінці руку, яка понівечила її в січкарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: