Після скандалу із блогеркою у Львові закрили виїзд автівок з однієї парковки

photo202311101144122-866d9112
Фото: ЛМР

У Львові закрили виїзд автівок з парковки одного із ресторанів у пішохідну зону міста. Для цього на площі Підкови – вулиці Театральній встановили антипаркувальний стовпець.

Про це повідомив керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило у п'ятницю, 10 листопада.

Виїхати з парковки ресторану, як і заїхати, можна лише через проспект Свободи.

У департаменті міської мобільності наголошують: люди, які приїжджають до Гарнізонного храму на міську церемонію прощання з нашими захисниками, могли та надалі можуть паркувати свої авто на пл. Катедральній. У цьому їм допомагатимуть працівники «Муніципальної варти», які контролюють в’їзд автівок у пішохідну зону центральної частини міста.

9 листопада в мережі з’явилось відео, на якому водійка «Мерседеса», слухаючи російську музику, проїжджає через площу Ринок. Завдяки даним з камер відеоспостереження з’ясувалось, що у пішохідну зону автівка заїхала з парковки ресторану «Фешн» через вулицю Театральну. Оскільки водійка не мала відповідної перепустки та порушила правила дорожнього руху, відеоматеріали із зафіксованими номерними знаками вже передано в правоохоронні органи.

Нагадуємо, ще дві парковки на майже 80 місць з'явились у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: