Під час благодійного концерту громада Львівщини зібрала 36 тисяч гривень на ЗСУ

43
фото: Благодійний концерт у с. Горпин, ЛОДА

36 тисяч 100 гривень зібрали для ЗСУ під час благодійного концерту у Народному домі села Горпин Жовтанецької громади Львівського району.

Про це повідомляє місцева влада.

Концерт відбувся у неділю, 12 листопада, у Народному домі села Горпин. У ньому взяли участь творчі колективи закладів культури громади, а також в межах заходу відбулася ярмарка смаколиків від горпинських господинь.

«Жовтанецька сільська рада висловлює щиру подяку завідувачу Народного дому села Горпин, бібліотекарю, освітянам та усім господиням та господарям, які долучились до благодійної ярмарки. Дякуємо усім учасникам та глядачам, які долучились до благодійного заходу. Допомагати та підтримувати ЗСУ — це обовʼязок кожного з нас. Наші кроки, наша згуртованість наближають таку бажану Перемогу! Дякуємо ЗСУ за можливість провести цей день! Та продовжуймо працювати для ЗСУ!», — зазначають у громаді.

Довідка

Благодійні концерти та ярмарки за участі народних домів громади відбуваються майже щонеділі. Усі кошти спрямовують на потреби військових із Жовтанецької громади — збирають запити і закривають їх (купують авто, амуніцію, прилади нічного бачення).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: