Якою буде погода у Львові та області сьогодні

image - 2023-11-12T223845.150
Фото ілюстративне: канва

За прогнозами синоптиків, у понеділок, 13 листопада, погоду визначатиме тилова частина циклону над країнами Балтики. Так, у Львові вдень буде 7 – 9° С. А по області може бути місцями невеликий дощ з мокрим снігом.

Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Прогноз погоди для Львівської області

Синоптики прогнозують 13 листопада хмарну погоду. Місцями невеликий дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці: слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі від 1° С морозу до 4° С тепла, вдень 5 – 10° С тепла.

У Львові слід очікувати хмарно з проясненнями. Опадів не передбачають. Вночі та вранці: слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі 0 – 2° С тепла, вдень 7 – 9°С тепла.

Крім того, синоптики попереджають про погіршення видимості в опадах. Так, в тумані 500 – 1000 м. Атмосферний тиск вночі зростатиме, вдень істотно не зміниться, відносна вологість повітря дещо зменшиться.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, міністр енергетики розповів, якої температури чекають росіяни для масованих обстрілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: