На Львівщині п'яний водій скоїв ДТП: постраждали 4 людей, зокрема — діти

ДТП
Наслідки ДТП. Фото: поліція

У неділю, 12 листопада, на автодорозі «Тернопіль-Львів» у селі Чижиків Львівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок в аварії постраждали чотири людини.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Там розповіли, що 38-річний водій автомобіля «Mercedes Е220» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з двома авто: «Great Wall Hover» (яким керував 58-річний житель Волинської області) та «Skoda Oktavia» (яким керував 37-річний мешканець Золочева).

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій «Skoda Oktavia» та його пасажири (п’ятирічний хлопчик, десятирічна дівчинка та 31-річна жінка) були травмовані. Їх госпіталізовали до медичного закладу.

Крім того, правоохоронці встановили, що водій «Mercedes Е220» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Тепер триває досудове розслідування. В поліції встановлюють усі обставини події.

Ситуація з ДТП у Львівській області

За 9 місяців на автошляхах Львова та області зареєстровано 7536 дорожньо-транспортних пригод. Під час них загинули 157 людей, повідомили у регіональному управлінні поліції.

Крім того, в загальному рейтингу за кількістю ДТП в регіонах України друге місце посідає саме Львівщина (трохи менше 1,1 тис. аварій за сім місяців 2023 року).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: