У Львові ветерани отримали ваучери на розвиток власного бізнесу

image-28
Понад 30 ветеранів отримали ваучери для свого бізнесу від міста

Ветерани та дружини ветеранів отримають від Львова до 300 тисяч гривень на розвиток власного бізнесу.

*Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

У понеділок, 13 жовтня, бізнес-ваучери вручили ветеранам та їхнім родинам у Львівській міській раді.

У заході взяли участь депутати фракції «Європейська Солідарність» Петро Адамик, Анастасія Окряк, Михайло Дідух, Володимир Гой та Роман Грицевич.

Голова фракції Петро Адамик каже, що їхня мета – допомогти ветеранам адаптуватись до життя після завершення служби у Збройних Силах України, надати їм можливість отримати нову кваліфікацію та працю.

«Ми прагнемо використати досвід та навичкии наших ветеранів, які вони здобули під час служби в ЗСУ, для розвитку громади Львова. Ветерани та їхні дружини зможуть скористатися фінансовою допомогою для придбання обладнання, сировини, матеріалів, комплектуючих; придбання, оренди, ремонту нерухомого майна, транспорту; закупівлі ліцензійного програмного забезпечення; навчання та/або консультації з питань започаткування та ведення бізнесу.Дякуємо всім, хто допомагає родинам наших ветеранів. Я також хочу побажати успіху всім, хто скористається цими можливостями та реалізує свої мрії», — додав він.

Читайте також: Як ветерани чи їхні родини можуть отримати гроші на розвиток бізнесу у Львові

Нагадаємо, ще у липні під час сесії Львівської міської ради депутати проголосували за надання ваучерів для ветеранів і ветеранок та їхніх дружин або чоловіків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: