У Львові автобус наїхав на 70-річну жінку

пішохід5
ілюстративне фото. Джерело: Unsplash

У Львові водій автобуса наїхав на жінку. 70-річну потерпілу зараз оперують у одній із міських лікарень.

Про це повідомили у міській раді.

Там кажуть, що все сталось 14 листопада близько 17:00 години на вулиці Пасічній. Водій автобуса №92 наїхав на жінку. Як стверджується, вона потрапила під колеса громадського транспорту, коли переходила дорогу у невстановленому місці.

Постраждала 70-річна жінка.

«Водій вирушав зі зупинки. Жінка перебігала дорогу безпосередньо перед автобусом, поза переходом. Автобус «вдарив» жінку, вона впала. Швидкість була невелика, оскільки автобус тільки розпочинав рух. Водій швидко зреагував, тому не переїхав жінку, але вона потрапила під передню частину автобуса. Потерпілу дістали з-під транспортного засобу та викликали швидку допомогу», —відреагували у львівському комунальному автотранспортному підприємстві №1.

За інформацією управління транспорту, обставини та причини ДТП з'ясовують правоохоронці.

ДТП із пішоходами

За даними регіонального управління патрульної поліції, які воно оприлюднило 8 листопада, за десять місяців нинішнього року у Львівській області сталось 469 ДТП за участю пішоходів. В цих аваріях травмувались 443 людини та 59 пішоходів загинули. У жовтні теперішнього року загинули 13 пішоходів.

Причини ДТП з пішоходами на Львівщині

Патрульні поділили їх за категоріями:

  • Через порушення правил проїзду пішохідних переходів сталися 96 ДТП з потерпілими, в яких травмувалися 94 особи і 5 людей загинули.
  • Через перехід дороги у невстановленому місці сталася 51 ДТП з потерпілими, у яких травмувалися 46 осіб і 9 людей загинули.
  • Через невиконання пішоходами вимог сигналів регулювання сталися 4 ДТП, в яких травмувалися 4 людей і 1 особа загинула.
  • Через неочікуваний вихід пішохода на проїжджу частину сталися 33 ДТП з потерпілими, у яких травмувалися 34 особи і 1 людина загинула.
  • Через нетверезого пішохода сталася одна ДТП з потерпілими, в якій загинула 1 людина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: