Володимир Зеленський заслухав доповіді військових про ситуацію на фронті

бббб
фото: Володимир Зеленський

У вівторок, 14 листопада, Президент України Володимир Зеленський провів щоденний селектор. Зокрема йому доповіли військові про звіти розвідок, графіки постачання боєприпасів, ракет, техніки та загальну ситуацію на фронті.

Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

Зокрема Володимир Зеленський зазначив, що українські військові розповіли про збільшення кількості ворожих штурмів на Донецькому напрямку, а також на Авдіївку та Куп'янськ. Крім того, за його словами, окупанти продовжують обстрілювати центр Херсону. Президент підкреслив, що рішенням минулої Ставки суттєво підкріпили тамтешні оборонні спроможності в розвідці, контрбатарейній, радіоелектронній боротьбі та протиповітряної оборони.

Читайте також Президент підписав закони про продовження мобілізації та воєнного стану

«МВС доповіло про ліквідацію наслідків нічних обстрілів. Також військові постійно аналізують зміни ворожих тактик застосування БПЛА і вносять корективи в роботу нашої ППО. Працює «зерновий коридор». Нині долаємо позначку в 4 мільйони тонн вантажів і зберігаємо позитивну динаміку», - додав Володимир Зеленський.

Скриншот з телеграм-каналу Володимира Зеленського

Нагадуємо, раніше Генштаб у своєму ранковому зведенні повідомив, якою є ситуація на кожному напрямку фронту за минулу добу. Крім того, там розповіли, якими є втрати росіян у повномасштабній війні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: