Восени українці частіше шукають промокоди на електроніку, сезонний одяг та взуття — статистика Codes

Знімок екрана 2023-11-14 о 16.18.42

Змінюється сезон, змінюється погода — восени всі оновлюють свій гардероб, намагаються створити додатковий затишок вдома через холод надворі. Відповідно змінюється й купівельна поведінка споживачів. За даними аналітиків порталу Codes восени 2023 року українці найчастіше шукають промокоди на сезонний одяг, взуття, окремі категорії побутової техніки та електроніки.

Зміна купівельної поведінки з початком осінньо-зимового періоду

Осінь — пора свят та непередбачуваної погоди, у цей час клієнти як ніколи помічають та зацікавлені отримувати увагу від улюблених брендів. Компанії, знаючи це, пропонують різноманітні знижки, промокоди, спеціальні акції, стимулюючи продажі.

Купівельні вподобання покупців з початком осінньо-зимового сезону:

  1. Збільшення попиту на теплий одяг та взуття. Восени люди починають готуватися до зими, тому найчастіше купують куртки, пальта, светри, черевики та інші теплі речі.
  2. Побутова техніка. За даними аналітиків Codes, в цей період промокоди Comfy з https://codes.com.ua/shops/comfy-ua найчастіше активують для замовлень обігрівачів, чайників, кондиціонерів, конвекторів, електрокамінів та тепловентиляторів.
  3. Зростання популярності товарів для домашнього затишку. З приходом холодів люди починають більше часу проводити вдома і прагнуть створити затишну атмосферу. Найбільший попит в цій категорії мають пледи, подушки, свічки тощо. 
  4. Підвищення попиту на підписки стримінгових сервісів, знову ж таки через збільшення часу, який люди проводять вдома. Лідером запитів користувачів восени 2023 року на порталі Codes в даній категорії є промокоди Sweet.TV https://codes.com.ua/shops/sweet-tv.
  5. Підвищення попиту на сезонні продукти — пастила, корисні солодощі, овочеві чіпси, сушені та в'ялені овочі, консерви, мед, трав'яні збори, спеції для глінтвейну або для випічки. 

У вересні був підвищений попит на такі товари, як газонокосарки, кондиціонери, садовий інвентар. Аналітики пояснюють це закінченням дачного сезону та суттєвим зниженням ціни на певні категорії товарів. Знижки в інтернет-магазинах та маркетплейсах сягали 70%.

Разом з тим, судячи зі структури покупок, українці очікують обстрілів та відключень електроенергії й цього року. Аналітики порталу Codes зазначають, що за останні два місяці суттєво зросла кількість запитів на промокоди для покупки генераторів, павербанків тощо. Восени у тренді залишаються промокоди на доставку готової їжі та замовлення таксі. 

Codes - це інформаційний сервіс, який пропонує безкоштовні промокоди та купони для багатьох відомих брендів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: