Замельна ділянка на Львівщині повернулася у державну власність

7
ілюстративне фото з відкритих джерел

У власність держави повернуто земельну ділянку лісогосподарського призначення загальною площею понад 0,2 га, що у Брюховичах.

Про це повідомила прокуратура області.

«Встановлено, що селищна рада, всупереч законодавству, розпорядилася землями державної власності, які перебували на праві постійного користування філії «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», – йдеться у повідомленні.

Своїм рішенням селищна рада відчужила земельні ділянки з лісового фонду. Згодом ділянками незаконно заволоділа фізична особа.

Тож прокуратура звернулась з позовом про витребування земельних ділянок. Районний суд позов задовольнив. Однак відповідач обʼєднав ділянки в одну, щоб ухилитись від виконання рішення суду.

«Відповідно, прокурори подали позов про витребування новосформованої ділянки, який було теж задоволено, а згодом залишено без змін Верховним Судом. Вищевказане рішення суду виконано – земельну ділянку повернуто з приватної власності та зареєстровано за Львівською обласною державною адміністрацією», – зазначили у прокуратурі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: