Благодійники передали львівській лікарні апарати для лікування ран на понад 7 млн грн

image-46
«Канадсько-Українська фундація» передала чергову допомогу Львівській лікарні на суму понад 7 млн грн

«Канадсько–Українська фундація» передала медичну допомогу Львову. Йдеться про апарати для лікування ран від’ємним тиском разом з розхідними матеріалами у КНП «Львівське ТМО «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» на суму понад 7 млн грн.

*Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Застосування такої технології з від’ємним тиском у ранковій терапії є особливо корисним у випадку важких поранень, які вимагають тривалого лікування та заживлення, розповідає секретар постійної комісії охорони здоров'я, депутат фракції «Європейська Солідарність» Євген Кузик.

«Ці системи є відмінними у лікуванні ран різного ступеня та  етіології: гострі травми, опіки, пролежні, гнійні рани, трофічні виразки. Іншими словами, рани, які лікувались б без цих систем більше місяця чи навіть двох місяців загоюються впродовж тижня чи декількох тижнів. Апарат допомагає витягнути з рани надлишкову рідину, інфекційні матеріали та забруднення, що сприяє швидшому зціленню тканин та запобігає інфекційним ускладненням», — каже Євген Кузик.

Завдяки цій технології лікування ран лікарям вдається допомогти великій кількості військових та цивільному населенню, що постраждали внаслідок бойових дій та отримали важкі мінно-вибухові травми: травматичні ампутації кінцівок, масивні дефекти мʼяких тканин різної локалізації, інфіковані рани після осколкових поранень

«Щотижня у 1 ТМО ці апарати встановлюються не одному десятку хворих, за рахунок чого досягається швидкий та якісний ефект у лікуванні ран та скорочується перебування хворих у стаціонарі. Назагал, більше 100 пацієнтам (військові, цивільні) з пораненнями, внаслідок бойових дій було надано допомогу», — пояснює керівник Центру хірургії та онкології Андрій Гоцуленко.

Нагадаємо, це вже друга така допомога від фундації місту Львову. Торік фундація передала лікарні 20 апаратів лікування ран та розхідних матеріалів на суму понад 5 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: