У громадянина РФ конфіскували земельну ділянку на Львівщини

рип
ілюстративне фото з відкритих джерел

Львівська обласна прокуратура повідомила про виконання рішення суду та конфіскацію в дохід держави земельної ділянки площею 0,3 га в Жовківській громаді, яка перебувала у власності громадянина Росії.

Про це повідомляє прократура.

«Жовківська окружна прокуратура забезпечила реальне виконання рішення суду – конфісковано земельну ділянку, яка перебувала у власності іноземця. Мова йде про землю сільськогосподарського призначення загальною площею майже 0,3 га. Остання розташована на території Жовківської територіальної громади», – повідомили в обласній прокуратурі 20 листопада.

За матеріалами справи, громадянин Росії Олег Петрик у 2018 році отримав у спадок земельну ділянку площею 0,3 га на території Жовківської міської ради. Проігнорувавши вимоги земельного законодавства України, упродовж року він не здійснив відчуження землі. В подальшому чоловік передав ділянку в оренду аграрній фірмі «Захід-Агро МХП», за що отримував плату.

Довідка

14 серпня цього року Жовківський районний суд ухвалив заочне рішення про конфіскацію згаданої земельної ділянки в державну власність. Станом на сьогодні рішення суду набуло законної сили, відповідні дані внесено в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: