Сьогодні на Львівщині поховають сімох військовослужбовців

5554
ілюстративне фото з відкритих джерел

Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

Назар Кушпіт

Житель села Вихопні Жовтанецької громади. З початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був механіком-водієм 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А4722. Загинув 26 серпня 2023 року у районі сіл Роботино та Мала Токмачка Пологівського району Запорізької області. У захисника залишились дружина та двоє дітей.

Тарас Колодій

Житель Старого Села Давидівської громади. З початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Загинув у бої на Авдіївському напрямку Донецької області. У захисника залишились батьки, дружина, двоє дітей і сестра

Василь Максим’як

Проживав у Бориславі Дрогобицького району. До лав Збройних сил України вступив у березні цього року. Службу проходив у складі 42 окремої механізованої бригади. Загинув 12 листопада 2023 року поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району на Донеччині. У воїна залишився рідний брат.

Богдан Летнянка

Народився у селі Верхній Дорожів Меденицької територіальної громади. З перших днів війни чоловіка мобілізували до Збройних сил України. Загинув 15 листопада 2023 року внаслідок ушкоджень під час атаки FPV-дронів у населеному пункті Новомайорське Волноваського району Донецької області. У воїна залишилось двоє дітей – дочка і син.

Андрій Пришляк

Мешканець Мостиськоі громади. У квітні 2023 року хлопця мобілізували до Збройних сил України. Став командиром 3 парашутно-десантного взводу. Загинув поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області у бою з окупантом.

Олександр Подолюх

Уродженець міста Яворів Львівської області. З початком повномасштабного вторгнення Росії став на захист Батьківщини від окупантів. Проходив військову службу на території Волинської, Запорізької, Черкаської та Донецької областей. Впродовж останнього періоду боронив державу у складі військової частини А4640 на посаді командира взводу – старшого офіцера батареї. У воїна залишилися батько, дружина, двоє доньок і брат.

Тарас Поліха

Житель села Муроване Белзької громади. З початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Проходив службу у в/ч А 4635. Загинув 13 листопада 2023 року біля села Роботине Запорізької області під час танково-артилерійської атаки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: