До Дня Гідності та Свободи у Львові відбулася спільна молитва та тиха хода зі свічками

434
фото: ЛМР

Вчора, напередодні Дня Гідності та Свободи та десятої річниці від початку Революції Гідності, львівські студенти вшанували пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні та захисників України.

Про це повідомляє міська рада.

Спочатку молодь відвідала літургію у храмі святого Михаїла, звідки ходою пройшлась до Меморіалу Героїв Небесної Сотні. На меморіалу відбулась спільна молитва, підняли прапор України та запалили лампадки.

До заходу долучились студенти Українського католицького університету, військовий оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та інші львів’яни, який небайдуже пам’ять про Революцію Гідності і Героїв Небесної Сотні. Від міста до події доєднався перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

фото: ЛМР

Довідка

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революції, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: