Завтра у Львові поховають військовослужбовця

счмипв
ілюстративне фото з відкритих джерел

У четвер, 23 листопада, Львів попрощається з військовослужбовцем Ярославом Миколівим. Він боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у складі 114-ї бригади тактичної авіації Повітряного командування «Захід» Повітряних сил Збройних Сил України.

Про це повідомляє місцева влада.

О 09:00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться прощання з воїном. Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі.

Про Мирослава Миколіва

Уродженець села Вільне Херсонської області. Він здобув середню освіту у школі міста Червоноград Львівської області. Згодом вступив до Української академії друкарства, де у 2003 році здобув професію «слюсар-механік спеціалізованого поліграфічного обладнання». Одразу після завершення навчання проходив строкову військову службу.

У 2006 році почав працювати експедитором у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької. Обожнював свою роботу та колектив, у якому працював.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Після проходження навчань боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у складі 114-ї бригади тактичної авіації Повітряного командування «Захід» Повітряних сил Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на південному напрямку.

У Ярослава Миколіва залишилися дружина, двоє дітей та сестри.

фото: Мирослав Миколів, ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: