Львівські патрульні провели комісійні обстеження доріг

1
Фото: патрульна поліція

Відділ безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Львівської області завершив практичний етап комісійного обстеження доріг.

В результаті перевірки було встановлено необхідні обсяги ремонтних робіт та заходи з ліквідації недоліків в експлуатаційному утриманні вулично-дорожньої мережі, повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Також було перевірено готовність підрядних організацій до утримання доріг у зимовий період (технічний стан снігоприбиральної техніки, наявність необхідного запасу пально-мастильних матеріалів, піщано-соляної суміші та тимчасових снігозатримувальних пристроїв).

Під час осіннього обстеження на дорогах області та міста в утриманні дорожніх знаків поліцейські виявили 2070 недоліків. 41330 м² розмітки у незадовільному стані. Виявили 20905 м² ям, вибоїн та просідань.

Недоліки є в утриманні 743 об'єктах штучного освітлення. У незадовільному стані 1846 метри погонних транспортної огорожі. 775 дощоприймачів та люків колодязів у незадовільному стані.

Всі виявлені факти ямковості, колійності проїзної частини, заниження узбіччя, відсутність дорожніх знаків та інші недоліки зафіксували в актах осіннього комісійного обстеження та визначили обсяги робіт щодо їх ліквідації.

Окрім того перевірили аварійно-небезпечні ділянки, підходи до штучних споруд, ділянки із перешкодами в русі, підготовку майданчиків для розвороту в гірській місцевості, утримання залізничних переїздів, облаштування та розміщення камер автоматичної фіксації, об’єктів сервісу та відповідність нормам дорожніх знаків індивідуального проектування.

За результатами обстеження патрульні:

  • видали 136 приписів на усунення недоліків за порушення правил, норм стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі. Винесли 69 постанов за ч.1 ст.140 (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд) КУпАП.
  • склали 8 протоколів за ч. 4 ст. 140 (Недоліки в утриманні доріг, що спричинили створення аварійної обстановки або пошкодження транспортних засобів, вантажів, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП.
  • оформили 19 протоколів за ст.188-28 (Невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції адміністративних матеріалів за порушення правил, норм та стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні вулично-дорожньої мережі) КУпАП.
  • винесли 40 постанов за порушення під час влаштування об’єктів дорожнього сервісу.

За результатами проведення осіннього комісійного огляду працівниками поліції до органів влади, місцевого самоврядування, керівниками дорожніх, комунальних та залізничних організацій було скеровано 89 інформацій про стан вулично-дорожньої мережі та залізничних переїздів.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: