Троє львівських спортсменів стали чемпіонами України з боксу

спорстмени з Львівщини
Фото: ЛОВА

У Львові відбувся чемпіонат України з боксу сере дорослих. На змаганнях три боксери з Львівщини змогли здобути перемогу: Андрій Тишковець, Даниїл Заморило та Анастасія Саранюк.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що львівські боксери тренуються в обласній школі вищої спортивної майстерності. Зокрема керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як зазначив, що загалом обласна збірна на чемпіонаті виборола дев'ять медалей, з яких – три золоті, три срібні і три бронзові.

 «Ці змагання були особливо важливими для спортсменів, адже боротьба тривала не лише за медалі, а й за право представляти Україну на турнірах, де розігруватимуть ліцензії на Олімпійських іграх. Відповідно до результатів, Львівщина матиме гідне представництво на цих турнірах», – додав Роман Хім’як. 

Спортсмени з Львівщини. Фото: ЛОВА

Що відомо про переможців чемпіонату з боксу

У пресслужбі ЛОВА, розповіли й детальнішу інформацію про переможців. Так, у ваговій категорії 48 кг перемогу виборов 25-річний Андрій Тишковець. Він став чемпіоном України з боксу уже вчетверте. Андрій займається боксом 14 років та є членом національної збірної.

Друге золото виборов також Даниїл Заморило, який змагається у ваговій категорії 63,5 кг. У фіналі змагань спортсмен переміг минулорічного чемпіона країни, учасника Олімпійських Ігор Ярослава Харциза. Наставник Даниїла – Заслужений тренер України Андрій Сальва. Андрій та Даниїл є службовцями Навчально-спортивної бази літніх видів спорту. 

Також є чемпіонка серед жінок. Нею стала стала Анастасія Саранюк, яка змагалася у ваговій категорії 70 кг. Тренером спортсменки є Роман Семенишин.

До того ж, троє спортсменів з Львівщини вибороли «срібло»: Іван Завадськиий у ваговій категорії 54 кг, Олександр Гриців — у категорії понад 92 кг та Тетяна Дачишин у категорії 70 кг серед жінок.  

Бронзовим ж призером став Дмитро Куля, який боровся у ваговій категорії 71 кг. Третє місце також здобула Софія Турбініна у ваговій категорії 48 кг та Анна Добровольська у категорії 52 кг.  

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що львівський фехтувальник став чемпіоном України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: