Через негоду в Україні 10 людей загинули, ще 23 постраждали, - МВС

3333
ілюстративне фото з відкритих джерел

Через негоду на Одещині, Харківщині, Миколаївщині та в Києві загинули 10 українців. Ще 23 людини, серед яких дві дитини, постраждали.

Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Одещина

В області через негоду 5 людей загинули, ще 15 — постраждали. Надзвичайники залучалися до допомоги 254 рази. Було відбуксовано 849 авто, зокрема 24 автобуси та 17 автомобілів екстреної допомоги. Допомогу надали 2498 українцям, зокрема 162 дітям. На ділянках доріг М-05 та М-15 організовано рух у реверсному режимі.  

Миколаївщина

У регіоні 2 людини загинули, ще 2 — постраждали. Рятувальники виїжджали на виклики 66 разів, відбуксували 144 автомобілі. На деяких відрізках доріг рух залишається ускладненим.

Клименко додав, що через негоду 8 автодоріг на Миколаївщині та Кіровоградщині залишаються перекритими для руху. Знеструмлені 411 населених пунктів у 11 областях. Усього відбуксовано з переметів 1530 транспортних засобів.

На державному та регіональному рівнях функціонують штаби з ліквідації наслідків негоди, зазначив міністр.

Негода в Україні

Від несприятливих погодних умов 26 листопада, особливо постраждали південні регіони. В Одеській області ввели обмеження для руху на деяких трасах.

Глава ОВА Олег Кіпер казав, що рух для великовагових транспортних засобів перекрили на трасі М-28 Одеса — Южне з 8:30 26 листопада орієнтовно на 12 годин. Згодом на Одещині заборонили рух іще однією трасою — М-05 Київ — Одеса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: