Сьогодні на Львівщині поховають шістьох військовослужбовців

вчмиапв
ілюстративне фото з відкритих джерел

Сьогодні, 28 листопада, на Львівщині поховають Богдана Боднара, Сергія Яріша, Мирона Лойка, Олександра Пуйла, Тараса Дудинського та Миколу Русина.

Про це повідомляє місцева влада.

Богдан Боднар

Народився у селі Дубравка Журавненської громади. Служив навідником гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону.

Загинув Захисник 22 листопада 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу поблизу села Малі Щербаки Запорізької області.

Сергій Яріш

Народився в селі Ставчани Оброшинської громади, мешкав у Львові. Сергій був мобілізований із перших днів повномасштабної війни. Проходив службу у 118-й окремій бригаді територіальної оборони. Був сапером.

Брав участь в бойових діях на Запорізькому напрямку. Відійшов у вічність, перебуваючи у короткочасній відпустці у Львові. У військового залишився батько, сестра та дружина.

Мирон Лойко

Мешканець смт Новий Яричів Львівського району. Служив на Запорізькому напрямку. Загинув 22 листопада 2023 року під час мінометного обстрілу в Авдіївці в Донецькій області. У захисника залишилась дружина, дві донечки та син.

Олександр Пуйло

Уродженець Самбора. Був старшим сержантом, інструктором евакуаційного відділення медичної роти в/ч А0536. Загинув 20 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання.

Тарас Дудинський

Мешканець села Луки Рудківської ТГ. 26 листопада 2023 року захисник передчасно відійшов у вічність. Йому було 57 років.

Микола Русин

Народився у селі Середкевичі. До повномасштабного вторгнення працював за кордоном. Повернувся, аби захищати Батьківщину від загарбників. Після навчання захисник приєднався до лав 36 окремої бригади морської піхоти.

Брав участь у звільненні села Врожайне, що на Запоріжжі, де отримав контузію. Брав участь у бойових діях на Херсонському напрямку. Трагічно загинув 14 листопада 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: