У Львові турецький хірург прооперує чверть сотні пацієнтів із вадами обличчя

296310931_520604349821104_2703375830082322823_n
Хакан Агір. Фото: архів ІА Дивись.info. Авторка: Надія Коршикова

Турецький хірург Хакан Агір вкотре приїхав із місією до Львова, аби проконсультувати та прооперувати пацієнтів із вродженими вадами обличчя та шиї. У перший день він провів 30 оглядів та 4 втручання.

Про це розповіли на сторінці Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру.

Агір перебуватиме у лікарні п'ять днів. Спільно із львівськими колегами він запланував провести 25 операцій.

Вже чотирьох пацієнтів прооперували. Серед них — двоє дітей із вродженими вадами обличчя та шиї, юний пацієнт із складним післяопіковим рубцем та ще одна дитина з рідкісним новоутвором – пухлиною привушних слинних залоз. Зараз вони ще перебувають у післяопераційних палатах, та вже за кілька днів повернуться додому.



Хакан Агір – професор пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, Доктор медичних наук. Член Європейських рад пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії – U.E.M.S., ESPRAS, EBOPRAS, Міжнародного товариства пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії (ISPRAS), Міжнародного товариства естетичної пластичної хірургії (ISAPS), Австралійського товариства хірургії голови і шиї (ANZHNS) і кількох турецьких товариств пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії щелепно-лицевої хірургії та мікрохірургії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: