У Львові та області синоптики прогнозують сніг та ожеледицю

зима
Фото ілюстративне: Canva

За прогнозами синоптиків, у середу, 29 листопада у Львівській області погоду визначатиме тилова частина циклону над Білоруссю. Так, температура вночі опуститься до 3 – 8° морозу.

Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Прогноз погоди на 29 листопада для Львівщини

Синоптики прогнозують в області хмарну з проясненнями погоду. Вночі та вранці очікується сніг, місцями значний. Водночас вдень буде без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 9 – 14 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Тому можливими є хуртовини. Температура вночі 3 – 8° морозу, вдень 1 – 6° морозу.

У Львові також буде хмарно з проясненнями. А вночі та вранці падатиме сніг, хоча вдень – без істотних опадів. Тут на дорогах буде ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура вночі 4 – 6° морозу, вдень 2 – 4° морозу.

Так, синоптики попереджають про погіршення видимості в опадах та хуртовині. Крім того, вони зазначили, що атмосферний тиск зростатиме, відносна вологість повітря дещо зменшиться.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, якою буде зима на Львівщині 2023-2024.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: