Електронні земельні торги відбудуться на Львівщині

земля66
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У п'ятницю, 8 грудня, відбудуться земельні електронні аукціони з продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної форми власності.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що площа ділянки складає 18 га, стартовий розмір річної плати – 46422,72 грн. Детальніше можна дізнатися за посиланням. Кінцевий термін подання цінових пропозицій – до 20:00 год. 7 грудня 2023 року.

Директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації Тетяна Гетьман зазначила, що кожен сільськогосподарський виробник  перед тим як брати участь в земельному аукціоні має  можливість детально ознайомитися з кожним лотом стосовно: площі, розміщення, стану ділянки, особливостей умов майбутнього договору.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що у понеділок, 4 грудня, на Львівщині відбудуться земельні електронні аукціони з продажу прав оренди земельних ділянок. Зокрема на них виставлена ділянка, яка розташована на території Добромильської територіальної громади (за межами населеного пункту) Самбірського району. Вона призначена для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: