Завтра у Львові поховають військовослужбовця

віапе
ілюстративне фото з відкритих джерел

Завтра, 5 грудня, Львів попрощається з військовослужбовцем Андрієм Чайковським. Він воював у складі 103-ї окремої бригади територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України на Полтавщині, Сумщині, Харківщині, Донеччині та на території Запорізької області.

Про це повідомляє міська рада.

Чин похорону Андрія Чайковського розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Про Андрія Чайковського

Навчався у Ліцеї №51 імені Івана Франка Львівської міської ради. Здобував освіту у колишньому Середньому професійно-технічному училищі №32.

Після завершення навчання проходив строкову військову службу у місті Золочів. Протягом 2014-2015 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Після повернення до цивільного життя працював вантажником у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Мізол». 

Із перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист Батьківщини до лав територіальної оборони. Боронив суверенітет держави у складі 103-ї окремої бригади територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України на Полтавщині, Сумщині, Харківщині, Донеччині та на території Запорізької області.

У Андрія Чайковського залишилися мама, дружина, 15-річний син та сестра.

фото: Андрій Чайковський, ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: