Переваги та недоліки ЖК AUROOM CITY у Львові

ч
фото: ЖК AUROOM CITY у Львові

Ця забудова розташована у Сихівському районі Львова. Мешканці задоволені якістю проживання тут, однак зазначають низку мінусів.

Опитування провела львівська ріелторка Оксана Савула.

Переваги ЖК

Перевагами ЖК мешканці називають великий дитячий майданчик, спортзал на першому поверсі будинку, комфортну інфраструктуру, утеплення, звукоізоляцію, роботу ОСББ та управлінської компанії та доглянуту територію.

Недоліки ЖК

Мінусами люди зазначають нестачу паркомісць, ліфти у поганому стані (йдеться про зовнішній вигляд), нестачу комерційних проєктів на першому поверсі будинку, незасклені балкони на другому поверсі, нестійку перегородку між сусідніми балконами, а ще проблеми з вентиляцією.

Більше дивіться на ютубі:

Довідка

ЖК «Аурум Сіті» – житловий комплекс, який включає один трисекційний будинок висотою десять поверхів. Будівля відповідає категорії «комфорт» – технології енергозбереження, які широко застосовуються в ході будівництва, гарантують мінімальну вартість життя в квартирах і забезпечують прекрасні умови.

Каркас будинку відливається із залізобетону, виконується цегляна кладка стін, фасади утеплюються мінеральною ватою. Відгуки на тематичних форумах підтверджують високу якість будівництва.

Вікна будівлі мають панорамне скління енергоефективними двокамерними склопакетами. У під'їздах встановлюються комфортабельні безшумні ліфти.

Обладнується підземна і гостьова автостоянка. Біля новобудови передбачені зони відпочинку, встановлюється зовнішнє освітлення. Висаджуються декоративні чагарники і дерева. Прокладаються проїзди і тротуари, споруджуються добре обладнані дитячі ігрові майданчики.

Купити квартиру в ЖК «Аурум Сіті» в м. Львів від забудовника можна з чорновим ремонтом, який включає стяжку підлоги, оштукатурені стіни і двоконтурний індивідуальний газовий котел опалення і гарячого водопостачання. Житло має просторі балкони і лоджії, планування відповідають сучасним вимогам.

Поблизу кілька магазинів, навчальні та медичні заклади, гіпермаркет, відділення банків, школи і дитячі садочки. Неподалік розташований коледж, ВНЗ, є кафе і ресторани.

Зручна розв'язка по сусідству дозволяє швидко дістатися до центру міста по вулиці Зелена, зупинка громадського транспорту знаходиться поруч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: