Для людей у складних життєвих обставинах відкрили контакт-центр у Львові

1
Фото: контакт-центру "Джерело"

У Львові на проспекті Червоної Калини, 66 (будівля Сихівської районної адміністрації) запрацював спеціальний контакт-центр для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах і потребують допомоги фахівців.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Наприклад, до центру можуть звертатися: літні люди, які потребують допомоги чи люди, які бачать, що в знайомих є дитина з групи ризику (має певні проблеми у навчанні, спілкуванні та вихованні), або якщо комусь відомо про батьків, які не справляються зі своїми обов'язками, якщо ви бачите домашнє насильство чи страждаєте від нього, якщо на вулиці ви проходите повз бездомну людину.

Директорка центру соціальних послуг «Джерело» Зореслава Люльчак зазначила, що якщо ви чи ваші близькі опинилися у скруті, менеджери контакт-центру розкажуть, які послуги сожна отримати в "Джерелі" чи скерують до інших потрібних установ. За її словами, рішення шукатимуть у кожному індивідуальному випадку.

Вона також додала, що контакт-центр має на меті стати надійною опорою для тих, хто потребує підтримки у найскладніші періоди свого життя. Тут готові поінформувати мешканців та надати супровід у вирішенні проблем, скерувати до відповідних установ, допомогти в отриманні соціальних послуг. 

Крім того, люди, які потребують допомоги, можуть зателефонувати на єдиний номер центру соціальних послуг «Джерело»: 0974002288 або 0322362288 (система гарантує анонімність для кожного звернення), чи прийти особисто.

Звертатися до контакт-центру можна упродовж робочого дня, з 08:00 до 17:00 год.

Читайте також У Львові стартувало будівництво першого соцжитла для ВПО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: