Завтра у Львові попрощаються з двома воїнами, які загинули на фронті

смерть
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У середу, 6 грудня, у Львові попрощаються зі захисниками: Богданом Дмитриком та Олександром Іванічкіним, які загинули на війні.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що о 10:30 у храмі святих Володимира і Ольги (вул. Симоненка, 5) відбудеться прощання з воїном Богданом Дмитриком.

Водночас чин похорону захисників Богдана Дмитрика та Олександра Іванічкіна розпочнеться о 12:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 12:30 год відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Українських воїнів поховають Личаківському кладовищі. 

Що відомо про воїнів, які загинули

Богдан Дмитрик народився 20 травня 1987 року у Львові.

Богдан Дмитрик . Фото: ЛМР

Навчався у Ліцеї №46 імені В'ячеслава Чорновола Львівської міської ради. Здобув освіту у Закладі вищої освіти «Львівський університет бізнесу та права» (тоді – Інститут).

Протягом останнього періоду працював оператором із налагодження автоматичних та напівавтоматичних ліній у компанії «ГАЛИЧ ПРОФІЛЬ». У вільний час захоплювався мисливством, рибальством та збиранням грибів.

Із початком повномасштабного вторгнення Росії, попри відсутність військового досвіду, добровольцем став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку фронту у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Загинув 1 грудня 2023 року.

У Богдана Дмитрика залишилися батьки, дружина та 3-річна донька. 

Олександр Іванічкін народився 21 вересня 1975 року у Львові.

Олександр Іванічкін. Фото: ЛМР

Навчався у Ліцеї №45 Львівської міської ради. Після закінчення школи проходив строкову військову службу у місті Яворів Львівської області.

Із 1999 року проживав у Італії, де працював на меблевій фабриці. За словами рідних, Олександр Іванічкін мав «золоті руки» та був винятково доброю людиною.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся на Батьківщину та добровольцем вступив до лав Збройних Сил України. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на східному напрямку у складі 5-ї окремої штурмової Київської бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув на фронті 29 листопада 2023 року.

У Олександра Іванічкіна залишилися мама, сестра і двоє синів.

Нагадаємо, раніше в ранковому зведенні Генштаб повідомив, якою є ситуація на всіх напрямках фронту та де наступають окупанти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: