Львівські спортсменки здобули 46 нагород Кубка України з черлідингу

407963808_677932307797447_4749817988828364465_n
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Протягом 2-3 грудня у Львові на «Боско-Арені» відбувся Кубок України з черлідингу. В змаганнях взяли участь 1800 спортсменок.

Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації.

Там розповіли, що Львівщину представляли клуби Lviv Angels, Nancy Dolls, Acro Moves, BeLLa, Splesk emojis, Олімп-л. За підсумками змагань область увійшла до трійки лідерів. Спортсменкам вдалося здобути 46 нагород.

Загалом нагороди розігрували у п’яти вікових групах черлідерки з 15 регіонів України (59 клубів): Києва, а також з Київської, Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Запорізької, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Закарпатської, Харківської та Чернівецької областей.

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як зазначив, тут визначали кандидаток до юнацької, молодіжної і національної збірних України. За його словами, ці спортсменки захищатимуть честь країни на головних міжнародних стартах сезону - чемпіонатах світу та Європи, Кубку Світу, етапах Ліги Європи та Кубку Америки.

Крім того, на змаганнях отримали нагороди «Зоряний тренер» 17 тренерів, які делегували спортсменів своїх клубів до збірних команд України на чемпіонат Європи у Вероні.

Читайте також У Львові відбувся Кубок області зі стрільби з лука серед ветеранів та спортсменів з інвалідністю 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: