У Львівському геріатричному пансіонаті підопічних привітали з Днем Святого Миколая

407742837_691215176439141_7603645327569559917_n
Фото: ЛОР

У вівторок, 5 грудня, до Дня Святого Миколая підопічні комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський геріатричний пансіонат» отримали святкові подарунки.

Про це повідомили у Львівській обласній раді.

Там розповіли, що вручав гостинці особисто Святий Миколай. А в ролі його помічників виступили депутати Микола Біляк, Ярослав Гасяк, Любомир Зубач, Юрій Мазур, Звенислава Мамчур, Ярослав Пелиховський, Назарій Сумало, Галина Чорна.

«У дива мають вірити не лише діти, а й дорослі. Підтримуючи цю думку, депутати з усіх фракцій Львівської обласної ради вирішили організувати тихе свято людям, які перебувають у відділенні для стаціонарного догляду геріатричного пансіонату. До створення святкового настрою долучилося і комунальне підприємство Львівської обласної ради «Галсільліс» – лісівники подарували в кожну кімнату прикрашену ялиночку», - розповіли у відділі гуманітарної політики та міжнародного співробітництва Львівської обласної ради.

Довідка

За інформацією в.о. керівника Львівського геріатричного пансіонату Етері Пасека, у закладі зараз проживає 283 людини, з яких у відділенні для стаціонарного догляду перебуває – 53.

Нагадаємо, нещодавно в новий корпус Львівського геріатричного пансіонату переселили 50 важкохворих і лежачих підопічних.

Як зазначила Етері Пасека, в обласному закладі є чимала нестача персоналу. Замість 174 працівників працює 108. Найбільше бракує медсестер і роздавальників їжі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: